Меню Закрити

Оновлення 10.39.1

Двофакторна автентифікація

Покращено
Спрощено підключення Google Autenticator, який забезпечує двофакторну автентифікацію без використання SMS. Запрошуємо Вас встановити цей корисний додаток, щоб не витрачати час на очікування SMS та не втратити доступ до акаунту у випадку втрати телефону.

Взаємодія з месенджерами, телефонією та поштою.

Додано
У замовленнях покупців тепер можна одним натисканням відкрити чат у Telegram,Viber або Whatsapp, здійснити дзвінок у програмному телефоні, чи написати електронного листа. Тепер комунікація стане зручнішою та швидшою.

Розміщення замовленнь покупців

Покращено
Тепер резервування та планування закупівлі товарів відбувається безпосередньо у самому замовленні покупця. Документ "Розміщення" формується автоматично при збереженні замовлення, та містить історію змін резервування та планування закупівлі. Безпосереднє редагування документа "Розміщення" - недоступне.
Додано
У замовленні покупця додано функцію для коригування кількості товару по залишку на складі (зменшення або видалення кількості відповідно залишку)
Додано
У замовленні покупця додано окрему колонку для відображення/оновлення залишків. Щоб побачити залишки потрібно натиснути відповідну кнопку над списком товарів.

Списання, комплектація, розукомплектація

Покращено
У документ "Списання зі складу" у перелік рахунків додано "91 Загальновиробничі витрати"

Переміщення між складами

Додано
Додано розрахунок ваги у документ "Переміщення".

Товари та послуги

Додано
Додано можливість вказати для товару чи послуги приналежність до декількох категорій. Для клієнтів також додано можливість вказувати категорію. Окремі категорії товарів та клієнтів можуть мати свій набір властивостей.
Покращено
Збільшено кількість символів у реквізиті "Артикул" товару

Звірка комплектації

Додано
У документ з табличною частиною з товарами додано функцію "Контроль комплектації", що дозволяє звірити кількість товару згідно документа і фактичного надходження товару (в т.ч. за допомогою сканера штрихкодів)

Підбір товарів

Додано
У підбір товарів, аналіз запасів, прайс-лист додано можливість відбору по категоріям товарів.

Партійний облік

Додано
Додано у налаштування рахунку складського обліку вибір метода вибуття запасів - середньозважена, FIFO, LIFO.

Виробниче замовлення

Покращено
Доопрацьовано розрахунок собівартісті при частковому випуску продукції

Робота з друкованими формами

Додано
Додано можливість використання в друкованих формах додаткових користувацьких властивостей товарів, клієнтів та документів.

Облік відпусток

Додано
Реалізований звіт "Контроль відпусток". Можливість вказати кількість днів відпустки по кожному працівнику: нараховано, використано, залишок.

Paperless

Додано
Додано інтеграцію для відправки документів на ПриватБанк Paperless Інтеграція безкоштовна!

Інтеграція з Google акаунтом

Додано
Додано можливість безпосередньої відправки листа через Gmail та збереження документів на Google диск. Як налаштувати дивіться тут.

Вчасно.ЕДО

Покращено
Відтепер інтеграція із Вчасно.ЕДО працює лише через особистий кабінет у Вчасно. Це виправило попередні проблеми пов'язані з інтеграцієїю. Для користування потрібно підключити пакет Вчасно "Інтеграція".

Управління доступом до даних

Додано
В налаштування ролі користувача додано окреме налаштування "Заборона перегляду закупівельних цін", зі збереженням доступу до даних по закупівлям.
Додано
Додано обмеження прав доступу ""Заборона зміни дати документів"", що дозволяє користувачам вносити документи тільки з поточною датою та часом.

Перепроведення документів

Покращено
Поліпшено швидкість роботи для великих баз даних – відкриття та проведення документів, формування друкованих форм. Незабаром будуть суттєві покращення швидкості формування звітів.

Податкова декларація з ПДВ

Покращено
Покращено автоматичне заповнення декларації по ПДВ.

Інтерфейс

Покращено
Спрощене меню користувача, загальні налаштування перенесені у розділ "Сервіс" та поліпшено форму зворотнього зв'язку.
26 грудня 2023 21:25